Reactie plaatsen

Reacties

Fabienne Verheijen
4 jaar geleden

Bram heeft een aantal maanden gewerkt binnen Siza Mahlerstraat en als ik mag zeggen, een aanwinst voor het team! Een verpleegkundige met een breed scala aan kennis. Iemand die van werken houdt en verder kijkt.
Hij pakt dingen zelfstandig op en is graag bezig. Heeft oog voor de cliënten en medewerkers en weet goed in te spelen op de vraag die er ligt. Zorgt daarin tevens voor de verdieping en de uitwerking ervan.
Al met al, ik hoop dat we hem in de toekomst nog terug gaan zien. Bedankt voor alles Bram!

laura
4 jaar geleden

Hoi Bram, Ontzettend fijn met je samengewerkt! Hoop je terug te zien op de Kloosterhoeve.
Bedankt voor de fijne samenwerking.
Groetjes laura

Denise Bijsterveld
4 jaar geleden

Bram, super bedankt voor al je hulp bij ons! En je deskundigheid en verantwoordelijkheid naar de cliënten en medewerkers toe. Hopelijk kom je over 10 jaar weer bij ons werken (of eerder) :-)

Cornee van Aalst
4 jaar geleden

Afgelopen vier maanden heeft Bram voor Siza Mahlerstraat gewerkt. Hij is een goede verpleegkundige en weet waar hij over heeft. Ik heb in deze periode fijn samen met hem gewerkt. Ik hoop dat wij in de toekomst Bram weer mogen gebruiken op de Mahlerstaat als dit nodig is

Louise van Lierop
4 jaar geleden

Bram heeft hier gewerkt vanaf begin januari en is een zeer harde werker. Hij is goed voor de bewoners en als collega ook erg prettig en sociaal in omgang. Bram verstaat zijn vak als verpleegkundige prima. Kortom jammer Bram dat je ons verlaat, ik heb je leren kennen als een prettige sociale collega die zijn werk als verpleegkundige goed kent.

Yvonne Brouwers
4 jaar geleden

Bram heeft een aantal maanden voor Siza gewerkt op de afdeling Mahlerstraat. Hier hebben we heel erg veel aan hem gehad. Hij is een doorzetter die graag dingen oppakt en niet te beroerd is om te werken. Hij is flexibel, denkt mee, is verpleegtechnisch goed onderlegd, kan goed samenwerken, is goed in coördinatie en delegeren. We hebben met veel plezier met hem samen gewerkt en hopen mogelijk in de toekomst nog een keer gebruik te mogen maken van zijn kwaliteiten.