Wie is Verpleegkundige Bram

Bram is geboren in 1983 en woonachtig in Riel. Hij is getrouwd en heeft één zoon uit 2013.

In 2001 is hij begonnen in de gehandicaptenzorg in de gezondheidssector. De indruk die het op hem maakte om mensen te verzorgen en te gaan begeleiden weet hij nog goed. Hij stond alleen op een woning met zwaar lichamelijk beperkte bewoners. In die tijd kreeg je een map met de info van de bewoners waar hij zorg voor moest dragen. Als er iets acuut was kon hij naar de buren lopen voor hulp. Hierdoor had hij al snel veel vertrouwen in zijn eigen kunnen en kon hij snel zelfstandig werken.

Toen hij als Helpende niveau 2 ging werken en leren (BBL) in de gehandicaptenzorg merkte hij dat hij door wilde gaan leren. In 2008 studeerde hij af voor Verzorgende IG niveau 3.Via de stages die hij in de opleiding doorlopen had kwam hij in aanraking met de ouder wordende bewoner, hij wist zeker dat hij met deze doelgroep wilde gaan werken.

Omdat hij na enkele jaren meer uitdaging zocht heeft hij de opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende behaald in 2009. Hij werkte hiermee op dementerende afdelingen regio Tilburg. Hij zorgde ervoor dat de bewoner kreeg wat afgesproken was via de bewoner en de eerste contactpersoon.

Omdat de zorg complexer wordt en daarbij de nodige competenties gevraagd worden is hij in 2015 gediplomeerd als Gespecialiseerd Verzorgende Psychiatrie.

In 2015 was er nog sprake van personeelsovervloed en de overheid zag liever een verpleegkundige aan het bed staan. In 2017 is hij afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4.

Sinds 2017 is hij werkzaam als zelfstandige onder de naam: Verpleegkundige Bram. Hij vindt het heerlijk om overal te werken. De administratie en de eindeloze overlegvormen kan hij achterwege laten en er echt zijn voor de bewoner.

 

Bekijk ook eens het LinkedInprofiel van Verpleegkundige Bram:

 

Organisaties waar Verpleegkundige Bram mee samenwerkt